Oyuncak müzesi gezisi

Gap İlkokulu 2-M sınıfı öğretmeni Nigar Tarım, öğrencilerine yönelik eğitici ve eğlenceli bir etkinlik olarak oyuncak müzesi gezisi düzenledi. Bu gezide öğrenciler, tarih boyunca çeşitli kültürlerde ve nesillerde yer alan oyuncakların evrimini keşfetme fırsatı buldular. Müze ziyareti, öğrencilerin hem tarihi öğrenmelerine hem de farklı kültürlerin oyuncaklar aracılığıyla nasıl ifade bulduğunu anlamalarına olanak tanıdı. Etkinlik, çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini teşvik ederken, aynı zamanda eğitimlerine keyifli bir mola verdi. Bu gezisi ile Gap İlkokulu, öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunan çeşitlendirilmiş öğrenme deneyimleri sunmayı hedefledi.

25-01-2024

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 27.01.2024 09:33 - Görüntülenme: 69