GAP İlkokulu

Süleymaniye Mah. Haliliye/Şanlıurfa
Vizyon
Herkesin kendini değerli hissedebileceği, kendini geliştirip tatmin edebileceği, kimseden mükemmellik istemeyen, öğrencilerin “öğrenmeyi öğrenme” felsefesini benimsemiş, kendini geliştiren, demokrasiye saygılı, değişen dünyaya ve teknolojiye uyum sağlayabilen paydaşların birbirine destek olduğu karar aşamasında söz sahibi olduğu, herkesin okulumuza severek ve isteyerek geldiği bir ortam oluşturmak.
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin amaç ve ilkelerine uygun olarak, çağın gereklerine uygun, çevreye değer veren ve saygılı olan, okumayı seven, bilimsel düşünebilen, teknolojiyi kullanabilen, üreten, demokratik öğrenciler yetiştirebilmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
07.20 - 12.20 12.30 - 17.20
MERKEZİ KALORİFER SİSTEMİ MEVCUTTUR
Ulaşım
22 VE 22A ŞEHİRİÇİ MİNİBÜSLER İLE 15 DAKİKADA BİR OKULUMUZA GELİNEBİLMEKTEDİR.AYNI ZAMANDA ÖĞRETMEN SERVİSİ MEVCUTTUR.
OKULUMUZ İL MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR