ŞANLIURFA / HALİLİYE - GAP İlkokulu

Bigep kapsamında veli seminerlerimiz devam ediyor.

Gap İlkokulu, velilere yönelik düzenlediği seminerlerle eğitim sürecine katkı sağlamaya devam ediyor. Çocukların akademik ve sosyal gelişimine destek olmayı amaçlayan bu seminerler, ailelerin eğitimdeki rolünü güçlendiriyor. Okul Rehber Öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri tarafından verilen eğitimlerde, çocukların evde öğrenme süreçlerini destekleyici yöntemler, etkili iletişim teknikleri ve pozitif disiplin gibi konular ele alınıyor. Bu seminerler sayesinde veliler, çocuklarının eğitimiyle ilgili önemli bilgiler edinirken, okul ile aile arasındaki iş birliği daha da pekişiyor. Gap İlkokulu'nun düzenlediği veli seminerleri, eğitim ortamının sadece okul sınırlarını aşarak ailelerin de aktif rol aldığı bir sürece dönüşmesine olanak tanıyor.

25-01-202425-01-2024

Yayın: 25.01.2024 - Güncelleme: 25.01.2024 23:50 - Görüntülenme: 45