Mrt

Gap İlkokulu olarak ramazan ayı etkinlikleri kapsamında birinci haftası için Ramazan Tayfa animasyonu bütün sınıflarımızda izlendi.

Mrt

Sınıfın Yıldızlarına Özel Sürpriz Ödül! 2/R sınıfı Öğretmeni Nilgün TOPUZ başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.

Şbt

Güçlü yönler veya karakter güçleri pozitif psikolojinin önemli çalışma alanlarından birisini oluşturmaktadır. Öğrencilerin kendi güçlü yönlerini fark etmesi ve işlevsel olarak kullanabilmesi amacı belirlenen karakter güçleri öğrencilere etkinlikler ile aktarılacaktır.

Ock

Gap İlkokulu 2-M sınıfı öğretmeni Nigar Tarım, öğrencilerine yönelik eğitici ve eğlenceli bir etkinlik olarak oyuncak müzesi gezisi düzenledi.

Ock

Okul ve sınıf içi yarışmalarımız.

Ock

Bigep kapsamında veli seminerlerimiz devam ediyor.

Ock

Bigep kapsamında veli ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında söyleşi tecrübe paylaşımı konusu  için 112 den itfaiyeci arkadaşlar okulumuzu ziyaret  edip öğrencilere hem broşür dağıttılar hem tecrübelerini aktardılar.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında GAP İlkokulu olarak sınıflarımızda bilgi yarışması etkinliği düzenlendi.

Kas

Okulumuzda Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü anma programı düzenlendi. Rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Veli ziyaretleri kapsamında 2/M sınıfından Faik EFE isimli öğrencimiz geçen yıla oranla akademik ve başarı anlamında gösterdiği çabadan dolayı görüşme gerçekleştirildi.

2023 afet yaz okulu

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımı ile çoşkuyla kutlandı...

Kas

Öğrencilerimiz Turizm Ve Kültür Ankara Devlet Tiyatrosunun düzenlemiş olduğu gösteriye katıldılar.